igorok9 пишет:Shooter пишет:K_O_B_E пишет:Ну спочатку можна створити на укозі там 400 мб сразу дають і якщо люди сидять на сайті адмін ...гості... то простір ще збільшується плюс за 3 долара в місяць можна 800 мб зі старту взяти за 7 2500.
Якщо побачити що люди є і цікавляться сайтом можна його і на платному домені розмістити
400 мб - место на жестком диске ? Я видел хостинг где дают 1 гб сразу . Если саит будет иметь интерес у людей то это мало .
Shooter пишет:K_O_B_E пишет:Ну спочатку можна створити на укозі там 400 мб сразу дають і якщо люди сидять на сайті адмін ...гості... то простір ще збільшується плюс за 3 долара в місяць можна 800 мб зі старту взяти за 7 2500.
Якщо побачити що люди є і цікавляться сайтом можна його і на платному домені розмістити
400 мб - место на жестком диске ? Я видел хостинг где дают 1 гб сразу . Если саит будет иметь интерес у людей то это мало .
Сайт на бесплатном сервере не во всех каталогах можно зарегестриревать!!
Ето примитивизм создавать сайт на бесплатном сервере, под ихний шаблон 
Знаю что это примитивно . Но для начала сойдет , в данном случае есть два варианта или подымать самому саит на своем компе ( я так и делал) , или на бесплатном серваке под ихний шаблон , а потом как дела у саита наладятся можно и на платный хостинг переити .